CARGOLS AMB GARANTIA DE QUALITAT

La producció ecològica dels nostres cargols és una distinció imprescindible per a una alimentació saludable i de respecte amb la natura.

COMPROMÍS AMB EL MEDI AMBIENT

El nostre cargol més preuat és el cargol bover de producció ecològica pròpia i l’únic amb certificació del CCPAE de tot Espanya.

També tenim cargol bover i cargol vinyal procedents d’altres granges de proximitat sense certificació ecològica, però amb un alt grau de qualitat.

ELS NOSTRES CARGOLS

CARGOL DE LLUENA

Varietat
Helix aspersa, ecològic CCPAE
Noms
Cargol bover, caragol moro, helix aspersa, cornu aspersum, cantareus aspersus.
Característiques
El cargol de Lluena és l’únic cargol bover amb certificació ecològica de tot Catalunya i el primer de tot l’estat espanyol. Es produeix a Camallera i s’alimenta de vegetació autòctona, pinso ecològic d’Olot i arbres fruiters seleccionats: pomeres del ciri blanc i vermell, l’eugènia, el cirerer negre i el perer de Seremenya.
+ INFO

CARGOL BOVER

Varietat
Helix aspersa
Noms
Cargol bover, caragol moro, helix aspersa, cornu aspersum, cantareus aspersus.
Característiques
És un dels cargols de terra més comú de Catalunya. El cargol adult duu una closca de carbonat de calci molt resistent. La closca sol ser marró fosca o castanya amb bandes, taques o ratlles grogues.
+ INFO

CARGOL VINYAL

Varietat
otala punctata
Noms
Cargol vinyal, cargol cristià, cargol jueu, otala punctata
Característiques
És, amb el cargol bover, el cargol gran més freqüent a Catalunya. La seva conquilla és gruixuda i sòlida, de diàmetre major (fins a 4 cm), més deprimida, amb l’espiral més baixa. És de color marró amb petites taques difuses més clares.
+ INFO